HET IT & ENOVATION intensiveren de samenwerking

ENOVATION en HET IT hebben al jaren een samenwerking op het gebied van IT-infrastructuur en apparatuur.  Dit najaar heeft die samenwerking een extra dimensie gekregen door een gezamenlijke marktbenadering op het gebied van Managed Services en Managed Hosting.

De faciliteiten en expertise op het gebied van server- en applicatie hosting van ENOVATION zullen gebundeld met de producten-en dienstenportefeuille van HET IT oplossingen bieden aan die organisaties die overwegen dat hun serverinfrastructuur  en dataopslag een robuuster onderkomen nodig heeft zonder aan flexibiliteit en kwaliteit in te boeten.

ENOVATION excelleert op het gebied van veilige informatie-uitwisseling in de ruimste zin van het woord. Zij heeft binnen de gezondheidszorg, overheid, en zakelijke dienstverlening een solide track record van kennis en ervaring opgebouwd.

ENOVATION werkt volgens de ISO normen (ISO 27001 en ISO 9001) en haar datacommunicatie-netwerk en organisatie zijn tevens gekwalificeerd als GZN.  ENOVATION beschikt over een eigen dubbel uitgevoerd 

hosting center en heeft zeer veel ervaring met het beschikbaar stellen van applicaties op basis van het S-A-A-S principe.

De relaties van HET IT opereren zonder uitzonder in een sector waarbij de hoogste niveaus op het gebied van databeveiliging, continuïteit en flexibiliteit nagestreefd worden. Voor HET IT is deze samenwerking dan ook een logische. De faciliteiten en professionaliteit van ENOVATION sluiten uitstekend aan bij groeiende vraag naar externe server- en opslagcapaciteit.

Lees verder http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/43819720  

 

HET IT maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. 
Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.