Lenovo Cloudian storage-oplossing!

 

    

Eind 2016 heeft HET IT de eerste S3 storage oplossing die Lenovo en Cloudian samen op de markt hebben gebracht uitgeleverd. Lenovo heeft, als zeer betrouwbare fabrikant van hardware, er voor gekozen om nauw samen te werken met ontwikkelaars van storage-oplossingen om zo “the best of both worlds” samen te brengen.

Voor een aanbesteding voor de aanschaf en implementatie van een storage oplossing voor het archiveren van videobeelden, vanuit een van de in Nederland gevestigde organisaties van de Verenigde Naties, heeft HET IT de Appliance van Lenovo en Cloudian geselecteerd. De nauwe samenwerking tussen Lenovo, Cloudian en HET IT heeft bijgedragen aan het schrijven van het winnende voorstel.

 

Lenovo heeft de hardware geleverd en de installatie en implementatie wordt door Cloudian en HET IT uitgevoerd. “De DX8200C is een zeer betrouwbare S3 Storage-oplossing die volledig aansluit op de hedendaagse wensen en eisen. Deze oplossing kan zowel lokaal, tussen meerdere eigen datacenters en als onderdeel van een externe clouddienst worden ingezet.

Voor meer informatie neem contact op met Waldo van Dijk van HET IT via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 079-5939384.


HET IT maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. 
Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.